Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
28.05.2020 Zahrada
Zařiďte si obývák na zahradě
Bílý plastový stolek a židle, k tomu slunečník s reklamními nápisy – také si ještě vzpomínáte, jak docela nedávno vypadaly české zahrádky? Ty časy jso... číst celé
28.05.2020 Zahrada
Jak využít vánoční osvětlení v létě na zahradě
Těšíte se na Vánoce? Nebojte se, nezbláznili jsme se. Chceme Vám jen ukázat, jak využít vánoční řetězy nejen v zimě, ale i po zbytek roku. V létě je m... číst celé
28.05.2020 Volný čas
Vychytávky, které Vám zpříjemní každou cestu autem
Možná letos vyrazíte na dovolenou jen na Šumavu, možná ještě tajně doufáte, že se nakonec dostanete až k moři. V každém případě je třeba před letními ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Najdete nás i na MALL.CZ

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zařiďte si obývák na zahradě
28.05.2020 Zahrada
Zařiďte si obývák na zahradě
Bílý plastový stolek a židle, k tomu slunečník s reklamními nápisy – také si ještě vzpomínáte, jak docela nedávno vypadaly české zahrádky? Ty časy jso... číst celé
Jak využít vánoční osvětlení v létě na zahradě
28.05.2020 Zahrada
Jak využít vánoční osvětlení v létě na zahradě
Těšíte se na Vánoce? Nebojte se, nezbláznili jsme se. Chceme Vám jen ukázat, jak využít vánoční řetězy nejen v zimě, ale i po zbytek roku. V létě je m... číst celé
Vychytávky, které Vám zpříjemní každou cestu autem
28.05.2020 Volný čas
Vychytávky, které Vám zpříjemní každou cestu autem
Možná letos vyrazíte na dovolenou jen na Šumavu, možná ještě tajně doufáte, že se nakonec dostanete až k moři. V každém případě je třeba před letními ... číst celé
Grilujeme na zahradě - Jak se griluje ve světě
28.05.2020 Zahrada
Grilujeme na zahradě - Jak se griluje ve světě
Také si neumíte představit léto bez grilování? Ať už po večerech rozpalujete plynový gril nebo jen o víkendech v lese napichujete buřta na klacek, mož... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz